چطور میتوان به دلسوزی آمریکا اطمینان کرد!؟
اعتماد یکی از مقوله های اساسی در زندگی بشری طی ادوار مختلف تاریخی تاکنون بوده است. اعتماد موجب زندگی جمعی و وتعامل جوامع بوده است. اما اعتماد دو طرف دارد. که عموما حول یک محور شکل می گیرد. اعتماد کالایی گرانبها است که دو طرف معامله آن را می سازند. عقل و منطق حکم می کند اگر در معامله های گوناگون یک طرف قرارداد دائما بی اعتمادی ایجاد می کند در معاملات بعدی به او اعتماد نداشت. حالا این منطق در مناسبات جهانی در مورد آمریکا و انگلیس و فرانسه و واکسن کرونای آنها قابل بررسی است.
آمریکا و انگلیس امروز به عنوان نمادهای سلطه گری در دنیا شناخته می شوند که هدف آنها تسلط بر منابع کشورهاست. از حضور نظامی آنها در مناطق مختلف گرفته تا تحرکات نرم افزاری آنها درعرصه های گوناگون فرهنگی، حقوقی و سیاسی و اقتصادی.
همین کشورها در چند دهه گذشته اقدام به انواع و اقسام تحریم های اقتصادی علیه بسیاری از کشورها از جمله کشور خودمان نموده اند و ایران را از حقوق اولیه ای مانند داور و واکسن برای بیماران نیازمند محروم نموده اند.
امام خامنهای در سخنرانی تلویزیونی 19 دیماه خود موضوع تولید واکسن کرونا را مورد اشاره قرار دادند و ضمن حمایت از تولید واکسن ایرانی، فرمودند: "ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است. اگر آمریکاییها توانسته بودند، واکسن درست کرده بودند، وضعیت خودشان اینگونه نبود. به اینها اعتماد و اطمینان هم نیست. گاهی اینها میخواهند روی ملتهای دیگر امتحان کنند. البته من به فرانسه هم خوشبین نیستم چون سابقه ورود خونهای آلوده را داریم."
این سخنان مقام معظم رهبری آب سردی بود بر پیکر کسانی که منافع خود را همیشه در همراهی با سازمانهای غیرایرانی جستهاند و نگاهبدبینانهای به دانش و توانمندیهای علمی جوانان کشورمان دارند. کما اینکه معظمله در همین سخنرانی از نامهنگاری عدهای به ایشان برای ممانعت از مطالعه و تولید واکسن خبر دادند و گفتند: "چند نفر از بزرگان علمی به من نامه نوشتند که گول اینها را نخورید. عین همین قضیه در مورد سلولهای بنیادی بود. وقتی توانستند سلولهای بنیادی را انجام بدهند، یک عدهای باز پیام میدادند که باور نکنید. برخی آمدند به من گفتند اینها قابل قبول نیست. تست انسانی واکسن کرونا شد. إنشاءالله بهترش را هم درست خواهند کرد و کاملتر خواهد شد. این مایه افتخار است. از همه دستاندرکاران تولید واکسن تشکر میکنم."
سازمان بهداشت جهانی: واکسن را سیاسی نکنید!
این سخنان به مذاق سازمان بهداشت جهانی هم خوش نیامد، سازمانی که روشهای کنترل و درمان بیماری کرونا را در برنامه آزمایش همگانی بر مردم یک کشور امتحان کرده و میکند و هر جا با سختگیری و مخالفت مواجه میشود، با موجه جلوه دادن خود و برنامههای امتحانی خود، سعی در تغییر به نفع خودش هست.
از جمله اظهارت مایکل رایان، یکی از مقامات ارشد سازمان بهداشت جهانی که خواستار پرهیز از سیاسی شدن موضوع واکسن شده است.
این اظهارات مدیر اجرایی برنامه فوریتهای سلامت سازمان بهداشت جهانی که بهنوعی دخالت در امور بهداشت داخلی کشورمان است، با استقبال رسانههای معاند نظام در خارج از مرزها مواجه شد و بارها بازنشر یافت.
توصیه به سیاسی نشدن واکسن، "منطق لحظهای" این مقام ارشد بود که عاری از قدرت اقناع برای مسئولان تصمیمگیر و تصمیمساز در حوزه بهداشت کشورمان است و صد البته، مجموعه بهداشتی و دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران هم بر آن تأکید بسیار دارد.
در حقیقت سیاسی نشدن واکسن دارو، درخواست چندین ساله کشوری است که الان به دلیل درس گرفتن از تجربههای قبلی ـ مانند صادرات خونهای آلوده از فرانسه به ایران ـ اعتماد چندانی به واکسنهای ارسالی از آمریکا و انگلیس و در کل غرب ندارد و نمیخواهد از یک سوراخ دوباره گزیده شود!
اگر امام خامنهای مطرح میکنند که ممکن است آمریکاییها بخواهند واکسن کرونا را روی ملتهای دیگر امتحان کنند، ادعایی واهی نیست؛ کما اینکه ایمنی گلهای، توصیه به استفاده یا عدم استفاده از ماسک در برهههای مختلف همهگیری کرونا، نحوه درمان و پروتکلهای مرتبط با آن، مجاز یا غیرمجاز دانستن داروهای مختلف و امتحانپس نداده و ... هر کدام در نوبتهای مختلف بر ملتهای دیگر امتحان شدهاند و این موضوعی مخفی و قابل انکار نیست.
چه کسی سیاسیکاری میکند؟
سیاسی نشدن "موضوع واکسن" و بیش از آن سیاسی نشدن "موضوع دارو" آرزوی دیرینه خانوادههایی است که بهدلیل تحریمهای گسترده امکان دستیابی به دارو برای درمان عزیزان خود نیستند. یک نمونه آن خانوادههای دارای کودکان با بیماری پروانهای یا "ای بی" هستند.
علی باقریکنی، دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه در بازدید از مرکز بیماران پروانهای که دهم مهرماه امسال انجام شد، از نزدیک در جریان مشکلات این گروه از بیماران و خانوادههایشان قرار گرفت و در همان روز اعلام کرد؛ اروپاییها حتی به قواعد جنگی پایبند نیستند و کودکان بیمار، زیر تیغ تحریم فرزندان هیتلر قرار دارند.
این سخنان تند و دردآور به این علت از سوی باقریکنی عنوان شد که دولتهای غربی، مانع تأمین داروی کودکان هستند و دولتهای اروپایی بدون توجه به مقررات و قواعد جنگی به سازوکارهای درمانی تعرض کرده و با این اقدام خود، کودکان را کام مرگ میکشانند و خانوادههای بسیاری را داغدار میکنند.
حال سؤال ما از مسئول سازمان بهداشت جهانی که توصیه کرده موضوع واکسن سیاسی نشود و از رسانههای غربی و نیز فارسیزبانان غربزده و نیز بازنشر دهندگان داخلی این سخنان بیمنطق و ناشی از هیجانزایی، این است: چه کسانی "موضوع" دارو و درمان و واکسن و سلامت و بهداشت را سیاسی کردهاند؟ ملتی که میخواهد از تجربیات قبلی درس بگیرد و نمیخواهد دوباره در دام اعتماد کاذب به سیستم کودککش غرب بیفتد یا سازمانها و دولتهایی که برای پیشبرد اهداف سیاسی خود حتی به کودکان بیمار هم رحم نمیکنند؟
حامیان واردات واکسنهای غربی داوطلب تست آن شوند
احمد علی مقدم، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، در رابطه با فرمایشهای حکیمانه حضرت آیتالله خامنهای به مناسبت قیام تاریخی ۱۹ دی، اظهار داشت: به فرموده معظمله قیام ۱۹ دی یکی از نقطههای اوج حیات ملت ایران بوده که با بصیرت و اتحاد مردم بدست آمده است، لذا چنین باید از چنین حماسههایی محافظت و حراست شود زیرا این قیام ها، سند زنده هویت و پایداری یک ملت هستند.
وی با بیان اینکه تدبیر حکیمانه وشجاعانه حضرت امام خمینی(ره) تکیهگاه و حامی حرکتهای انقلابی بود، افزود: قیامهایی که منجر به پیروزی انقلاب اسلامی شدند، در نوع خود در جهان بی نظیر هستند؛ زیرا این خیزشها برخاسته از اعتقادات مردم همراه با خشم و اعتراض مردم به رژیم دیکتاتور، فاسد و بی دین پهلوی بود و صرفا یک انقلاب و حرکت هیجانی نبود چراکه این قیام ها، ماهیت ضدآمریکایی و ضداستکباری داشتند و تحلیلهای فکری و عقیدتی امام راحل پشتوانه این انقلاب بود.
این کارشناس سیاسی با تاکید بر اینکه شمار تلفات و آمار کرونا در آمریکا و کشورهای اروپایی، نشانه ناتوانی و عدم موفقیت آنها در ساخت واکسن کرونا است، ابراز کرد: واکسن ایرانی که ناباورانه جلوی چشم همه تولید شد و به مرحله آزمایشات نهایی رسیده است، نشان میدهد که توسط جوانان وطن، شعار «ما میتوانیم» به مرحله اجرا درآمده است و طبق فرمایش مقام معظم رهبری این اقدام، تحسین برانگیز و مایه افتخار و عزّت است و نباید مسئولان آن را انکار کنند؛ لذا کدخدا پرستان و وادادگان داخلی که دائما تواناییهای کشور را انکار میکنند و به دنبال اثبات ارادت خود به اجانب هستند، داوطلب تست واکسن خارجی شوند تا نیت خیر آنها به مردم ثابت شوند نه اینکه نسخه را برای مردم بپیچند. واکسنی که حتی پزشکان این کشورها از تست آن خودداری می کنند و به آن اعتماد ندارند.
مقدم مطرح کرد: اصرار عده ای از عوامل دشمن مبنی بر واردات واکسن از امریکا و انگلیسی که روزانه چند هزار نفر از مردم خود را در اثر ابتلا به کرونا از دست میدهند، دلیلی روشنی بر کدخدا پرستی و نفوذی بودن آنها دارد زیرا امریکا، انگیلس و فرانسه از هیچ ظلم، جنایت و تحریمی در حق ملت ایران کوتاهی نکرده اند و سابقه صدها توطئه علیه مردم ما از جمله ارسال خون های آلوده را داشتند لذا ما نه به دشمنان و نه به واکسن آنها اعتماد نداریم.
وی بیان کرد: حضرت آیتالله خامنهای ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی را به کشور ممنوع اعلام کردند زیرا اگر آمریکاییها توانسته بودند واکسن کرونا را تولید کنند این افتضاح در کشور خودشان به بار نمیآمد؛ ما ملت ایران ماجرای خیانت بار خونهای آلوده فرانسوی، گاز خردل آلمانی و کشتار و قحطی میلیونی ایرانی ها توسط انگلیسی ها را فراموش نمی کنیم و مطیع و دنباله روی ولی فقیه زمانمان هستیم لذا چشم از خارج برداشته و به نیروهای نخبه داخلی خود امید و اعتماد داریم.
چطور میتوان به دلسوزی آمریکا اطمینان کرد!؟
دکتر حسین روازاده، پژوهشگر طب ایرانی ــ اسلامی با اشاره به سابقه موفق کشورمان در تولید انواع واکسنها از جمله واکسن خوراکی فلج اطفال اظهار کرد: با توجه به ساخت واکسن قطره فلج اطفال میتوانستیم تولیدات خود را علاوه بر مصرف در داخل، به خارج از کشور نیز صادر کنیم اما در همین شرایط بود که از طریق وزارت بهداشت مطلع شدیم که "واکسن تزریقی فلج اطفال" را وارد کردند.
وی افزود: در آن مقطع زمانی، این سؤال ایجاد شد که چرا با داشتن چنین تجهیزات و امکاناتی برای تولید داخلی واکسن فلج اطفال، آن را وارد کردهاند و جرا باید مدل تزریقی واکسن فلج اطفال را را وارد کنیم!؟ این در حالی بود که قطره فلج اطفال داخلی، امتحان خود را پس داده بود و این بیماری را در کشور ریشه کن کرد.
این پژوهشگر طب ایرانی ــ اسلامی متذکر شد: نگهدارنده برخی واکسنها "جیوه" است؛ در تولید واکسن باید راهکاری برای عدم استفاده از جیوه یافت با اینکه اعلام شده که مقدار استفاده از جیوه در تولید واکسنها، استاندارد و بسیار کم است؛ آیا نباید تولیدات بهگونهای باشد که نیازی به استفاده از همین مقدار جیوه در واکسنها نباشد.
وی با اشاره به توزیع و تست برخی واکسنهای آلوده در کشورهای فقیر آفریقایی توسط کشوری مانند آمریکا یادآور شد: در همان زمان بود که خبرهایی آمد که دو دشمن کودکان یمنی و سوری یعنی بن سلمان و بیل گیتس در جلسهای به توافق رسیدند که به کودکان این دو کشور، واکسن رایگان تزریق شود! قصد داشتند تا از طریق کشور ثالث این اقدام را انجام دهند و گوشزد کردند که امیدواریم ایران این مسئولیت را قبول کند که خوشبختانه ایران اقدامی صورت نداد.
دکتر روازاده با بیان اینکه باید نسبت به واردات واکسن از کشورهای خارجی حساس بود چرا که با شیوع ویروس کرونا در جهان و ایران، اهداف پنهان برخی شرکتهای بدنام تولیدکننده واکسن تاحدودی افشا شده است، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی که شخصیتی حکیم، دانشمند، خردمند و مدیری راهبردی هستند، عمق این جریان را کشف کردند؛ جای این سؤال جدی از مدافعان احتمالی واردات واکسن از کشورهایی مانند آمریکا و انگلیس وجود دارد که دشمنان ایران که تمام اقتصاد و معیشت مردم کشورمان را تحریم کردهاند، حال چطور برای واکسن کرونا دلسوز ملت ما شدهاند!؟ در حالی که مردم کشورمان، تجربه واردات خونهای آلوده به ایدز از فرانسه را نیز در ذهن خود دارند.
اطمینانی به "فایزر و مدرنا" نیست
حال سوال اینجاست که با چه منطقی می توان به این قدرت سلطه گر که امکانات اولیه را برای ضربه زدن به کشور از ملت دریغ کرده انتظار داشت که واکسنی را در اختیار گذارد که بیماری همه گیری چون کرونا را از سر مردم ایران بردارد؟ اگر آمریکا و انگلیس اینقدر به فکر مردم جهان هستند چطور این واکسن را به طور عمده در اختیار مردم کشور خود قرار نمی دهند تا آمارهای بالای ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا در کشورشان پایین بیاید؟ چرا برخی کسانی که این واکسن ها به آنها تزریق شده بعد از چند روز فوت نموده اند؟ چرا خبری از آنهایی که این واکسن را دریافت نموده اند نیست؟ چرا روسای کشورهایی که به ظاهر و مقابل دوربین ها واکسن می زنند باید چنین واکسن هایی به آنها تزریق شود؟ آیا حتما واکسن به آنها تزریق می شود یا ماده ایی دیگر؟
امروز نمی تواند جنگ ها جنگ نظامی و سخت باشد جنگ امروز بیولوژیک است. برخی متخصصان ژنتیک معتقدند این واکسن RNA بنیان است یعنی با ژنوم های انسانی سروکار دارد و در صورت صحت و شیطنت می تواند نسل های بعدی را دچار جهش های ژنتیکی کند. اگر تنها یک درصد نیز این موضوع صحیح باشد آیا حاکم یک کشور باید اجازه دهد چنین خطری ملتش را تهدید کند؟
این نمونه را می توان با شوک درمانی که در عرصه اقتصادی توسط آمریکایی ها در دو سه دهه پیش در آمریکای لاتین انجام شد و آن ملل را به خاک سیاه نشاند نیز مقایسه کرد. آن نسخه ای اقتصادی بود که افرادی مانند فریدمن تنها برای کشورهای جهان سوم به کار بردند و هیچگاه در ملل خود آن را استفاده نکردند
تاریخ وقایع مختلفی را از اعتمادهای سطحی در خود دارد که بستر تضعیف یک طرف را به وجود آورده است. در مسائل نظامی و سیاسی مانند واقعه حکمیت و قرآن بر سرنیزه کردن در صدر اسلام تا اعتماد به شرکت های انگلیسی در دوره قاجاریه و چپاول ایران و هند و ... .