واکنش پلیس به کوچ دلالان ناصرخسرو به اینستاگرام
در این محل به غیر از فعالیت افراد مجاز در فروشگاههای ارائه تجهیزات پزشکی، سر و کله دلالان نیز به چشم میخورد و هر کسی که به داروی کمیاب و خاصی نیاز داشته باشد، به سراغ این افراد میرود.
حال چند صباحی است که خیابان ناصرخسرو از وجود دلالان دارو خلوت شده است و کمتر شاهد حضور آنها در این محل هستیم، با پیگیریهایی که انجام دادیم متوجه فعالیت دلالان در فضای مجازی شدیم، به نحوی که با راه اندازی صفحههای خرید و فروش دارو در این فضا اقدام به تبلیغ و خرید و فروش دارو آن هم به قیمت کلان میکنند.
شهروندان فریب تبلیغات این افراد در فضای مجازی را نخورند، چرا که اکثر این داروها یا تقلبی هستند و یا اینکه به دلیل عدم نگهداری صحیح و بهداشتی، داروهای ناسالم توسط دلالان دارو به مردم عرضه میشود.
سرهنگ کاظمی با بیان اینکه روزانه پروندههای زیادی درباره خرید و فروش دارو در فضای مجازی توسط پلیس فتا پایتخت، تشکیل و بررسی میشود، تصریح کرد: شهروندان فریب تبلیغات این افراد در فضای مجازی را نخورند، چرا که اکثر این داروها یا تقلبی هستند و یا اینکه به دلیل عدم نگهداری صحیح و بهداشتی، داروهای ناسالم توسط دلالان دارو به مردم عرضه میشود.
او افزود: ۱۲۰ هزار لینک مرتبط با فروش دارو و اقلام غیر مجاز بهداشتی در فضای مجازی شناسایی شده است که ۹۰ درصد از این لینکها متعلق به صفحههای اینستاگرامی است و مابقی لینکها نیز که در داخل کشور بارگزاری شدند، پس از احضار و دادن تذکر به گردانندگان آن غیر فعال شدند.
سرهنگ رجبی تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۹۵ پرونده برای صفحات اینستاگرامی و سایتهای متخلف این حوزه تشکیل شده است و در حال بررسی هستند.